Handige tips voor online marketing

Zoals je misschien al wel gelezen hebt op deze site, is online marketing een ontzettend breed begrip. Je hebt talloze opties en dit maakt het er voor veel bedrijven niet makkelijker op om ermee te beginnen. Worstel jij ook nog steeds met online marketing? Dan kun je natuurlijk een beroep doen op ons marketingbureau. Niet iedereen staat hier echter om te springen, want dit kost nu eenmaal geld. Wij begrijpen dit als geen ander. Om jou enigszins op weg te helpen, geven wij jou hier nog een aantal tips die zeker welkom zijn bij het starten met online marketing.

phone

Denk aan mobile traffic

Een veelgemaakte fout bij online marketing is het platform waarop bedrijven zich richten. Veel bedrijven denken alleen aan computers. Natuurlijk is dit een essentieel platform bij online marketing, maar het is zeker niet de enige. Veel bedrijven vergeten zich te richten tot smartphonegebruikers. Zonde, want hier zijn er vandaag de dag ontzettend veel van in ons land. Sterker nog, de mobile traffic is de laatste jaren aanzienlijk groter geworden dan het verkeer dat websites bezoekt via een computer. Laat mobile traffic dus vooral ook niet links liggen. Neem dit bij voorkeur op in je marketingplan, dan weet jij zeker dat je dit niet vergeet.

Koop volgers voor Instagram

Websiteverkeer kopen is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Met de opkomst van de sociale media zijn hier echter nog een aantal zaken bijgekomen. Zo kun jij bijvoorbeeld al een aantal jaar likes kopen voor een Facebookpagina. De laatste jaren wint het sociale medium Instagram echter aan populariteit. Hoe meer volgers jij op Instagram hebt, des te sneller zien mensen jou als een belangrijk account. Heb jij nog niet veel volgers? Dan kun je hier verandering in brengen door deze te kopen. Wil je hier meer informatie over? Breng dan eens een bezoek aan de website http://buyinstagramfollowersreviews.net.

marketing

Doe de Ziggo glasvezel postcode check

Snel internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wanneer jij lang moet wachten voor een website geladen is, is de kans groot dat je het elders probeert. Logisch, want tijd is geld. De snelste variant van internet die we vandaag de dag kennen is glasvezel. In grote delen van ons land is dit tegenwoordig standaard, maar helaas nog niet overal. Heb jij thuis ook nog geen glasvezel? Dan wil je hier misschien wel op overstappen. Om te kijken of dit mogelijk is, kun jij de Ziggo glasvezel postcode check doen. Je voert hier simpelweg jouw postcode in en je weet direct of het mogelijk is om over te stappen op glasvezel.

Vergelijk glasvezel providers in Eindhoven

Is jouw bedrijf gevestigd in Eindhoven en wil je beginnen met online marketing? Dan is snel internet zeker aan te raden. In deze stad is het vrijwel overal al mogelijk om over te stappen op glasvezel. Stap echter nooit lukraak over naar een aanbieder, maar vergelijk glasvezel providers in Eindhoven altijd eerst. Op deze manier weet je precies wat een overstap jou gaat kosten. En bovendien weet je ook direct bij welke aanbieder jij het snelste internet krijgt. Neem dus zeker de tijd voor deze vergelijking. Het zou immers zonde zijn wanneer jij binnen de kortste keren spijt krijgt van jouw overstap naar een bepaalde provider!

3 gedachten over “Handige tips voor online marketing

  1. Als zelfstandig ondernemer wilde ik mijn marketing aanpakken. Had hier totaal geen ervaring mee, maar met de tips uit bovenstaande artikel is het mij aardig gelukt om een marketingstrategie uit te stippelen. Dit heeft me behoorlijk wat kosten bespaard en dat is natuurlijk mooi wanneer je niet heel veel te besteden hebt

  2. Het eerste deel van dit artikel vind ik bijzonder leuk en interessant om te lezen, maar ik haak toch echt af bij de laatste twee alinea’s. Wat heeft glasvezel in hemelsnaam te maken met online marketing? Krijg sterk de indruk dat jullie zelf baat hebben bij de verkoop van glasvezel of aanverwante producten en hier op deze manier aandacht aan willen schenken…

  3. Er wordt hierboven als advies gegeven om volgers te kopen voor Instagram. Je account lijkt zodoende populair, maar hier heb je niet veel aan. Althans, ik heb er niet echt voordelen van ervaren. Je betaalt er wel flink voor, waardoor ik me afvraag wanneer zoiets zin heeft. Moet ik dan nog meer gaan betalen voor mijn volgers? Ik hoor graag wat de ervaringen van anderen zijn in deze kwestie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *